Tegen een gunstig tarief adviseren wij u bij de bouw, verbouw, interieur en styling van uw woning of bedrijfsruimte. Hierdoor stijgt de waarde van uw onroerend goed en vergroot u de kansen op verkoop. We creëren daarbij een win-win situatie, omdat onze tarieven hiervoor eenduidig zijn. We berekenen 275 euro ex BTW voor een uitgebreid advies op papier. 


Als u na het advies, onze hulp nog practisch nodig heeft bij de inrichting of het uitzoeken van meubilair, afstylen, als intermediair tussen u en de aannemer, of als begeleiding bij de (ver)bouw, dan berekenen we 49 euro per uur (ex. BTW), dat we voor u aan het werk zijn (met een evt. af te spreken maximum budget). We kunnen adviseren en bemiddelen voor een betrouwbare aannemer, waarmee we goeie ervaringen hebben.


Onze specialiteit is het creëren van meerwaarde voor uw huis door bouwkundige en interieur-aanpassingen, zowel moderne als klassieke als eclectische interieurs.... Daarnaast ontwerpen we kleinschalige objecten zoals het hieronder getoonde vakantiehuis aan de Loosdrechtse plassen.  Boven een voorbeeld van een moderne keuken en interieurontwerp in Amsterdam West. Rechts aan aantal foto's van diverse interieurs en lamp-ontwerpen. Zie ook onze impressions.
Voor info: [email protected]
Uit onze hobby voor interieurs, design en decoratie is het idee ontstaan voor deze ITALIAN STYLE shop, waar we voor de liefhebbers, mooie spullen, die we onderweg vinden en tegenkomen, samenstellen en te koop aanbieden. Mooie exclusieve woonspullen (vaak unica's) in dezelfde stijl als de italiaanse inrichting van ons italiaanse vakantiehuis Casa del Porticato.

 


Het zijn voornamelijk woonartikelen, schemerlampen en mooie objecten , met een klassiek italiaanse uitstraling en een "moderne" knipoog. Eclectische interieurspullen die als opvallend en spannend contrasterend "object" goed passen in een modern  of landelijk interieur. Vanzelfsprekend misstaan ze ook niet in een klassiek interieur.

Sommige items hebben we in Italie gevonden, andere items ademen een italiaanse sfeer. Het moeten objecten zijn, die ook in ons sfeervolle Italiaanse huis en ons eigen interieur, niet zouden misstaan.


De lampen (onze liefhebberij) zijn vaak unica's of uniek samengesteld. We zijn voortdurend op zoek naar mooie lampvoeten en lampenkappen, die we combineren tot een "spannende" eenheid. Gezellige sfeermakende lampen.   De lampen zijn dus over het algemeen niet nieuw, maar worden hergebruikt en opnieuw gecombineerd. Soms is de voet antiek in combinatie met een nieuwe en moderne kap (kleur kap vrij naar keuze).

Op speciaal verzoek kunnen we de combinatie van voet en kap aanpassen aan uw persoonlijke wens, smaak en interieur. We gaan voor "spannende" en onverwachte combi's en kunnen u hierbij adviseren. Naast het maken van mooie lampen, zorgen we dat deze alleszins betaalbaar blijven. 


Als u geïntereseerd bent in een van de items of  als u een speciaal verzoek of wens heeft, stuur ons dan een bericht via email:  [email protected]   We gaan dan (vrijblijvend) voor u op zoek om de gewenste unieke lamp samen te stellen en aan uw lampenwens te voldoen.

Hergebruik (recycling): wij laten zien hoe je op een mooie manier oude materialen kunt hergebruiken.

Kijk regelmatig op deze webpagina (favorieten), de collectie zal voortdurend wisselen en er zullen steeds nieuwe spannende en unieke items worden toegevoegd.

     

  

 Go to our SHOP